TJÄNSTER

Du har bestämt dig! Vad roligt att du är intresserad av att komma igång med träning, kost och leva en mer aktiv vardag. Här nedan kan du se mina erbjudanden och är du tveksam till vilket paket som passar utefter dina mål ring mig för en konsultation.

 

LIVSSTILSFÖRÄNDRING MED KOST & TRÄNING
Med detta upplägg får du en bra tid på dig att förbereda kroppen och knoppen för dina nya mål. Dessa paket är till för dig om vill få in en ny vana med hjälpa av mig som coach/tränare och rådgivare. I dessa paket jobbar vi med kost och träning mot dina mål. Med dessa paket har du som mål att leva en sundare livsstil.

”KOM IGÅNG”  4 veckor ↓

 • Träningsupplägg för perioden (individuellt)
 • Kostregistrering
 • Coachsamtal 2 st, via telefon/Skype
 • Kontakt via mail
 • Kostrådgivning, 3 tillfällen via telefon/Skype
 • Onlineverktyg för kost och träning

PRIS: 3400 kr

”GODA VANOR”  12 veckor ↓

 • Träningsupplägg under perioden (individuellt)
 • Kostregistrering
 • Coachsamtal 6 st via telefon/Skype
 • Kontakt via mail
 • Kostrådgivning, 4 tillfällen via telefon/skype
 • Onlinevertyg för kost och träning

PRIS: 5800 kr

 

PERSONLIG TRÄNING – PT Small Group i Bromma, Sundbyberg och Solna
För dig som bor i Bromma, Sundbyberg eller Solna. Boka en grupp med dina kompisar och träna tillsammans eller följ med på de förbokade passen som finns i kalendern. Hittar du inget datum, kontakta mig!

PT Small Group – EFTER GRAVIDITET (max 6 pers)
Här tränar du som nybliven mamma. Vi riktar in oss på att komma igång efter graviditeten, stärka upp bålen och börja bygga upp en stark kropp som det nya vardagslivet kräver. Vi tränar ute i en park nära dig. Här kan alla vara med oavsett nivå på träningsbakgrund. Barnen är varmt välkomna att följa med!
För info om starttider och anmälan se under fliken Kommande aktiviteter.

PRIS: 1095 kr för 6 tillfällen

Feedback från deltagare:

Har alltid älskat att träna men haft svårt att komma igång själv efter förlossningen. När jag började träna själv så tog jag i för hårt och märkte att min kropp inte orkade det, men tack vare mammaträningen så har jag kommit igång på rätt sätt och på rätt nivå och mot slutet känt mig starkare än vad jag känt mig på länge. Träningen har fått mig att fokusera på att bygga upp mig igen, en mycket bra start för att komma igång.

PT Small Group – FÖRÄLDRATRÄNING (6 pers)
Nu har du gått ”efter graviditetsgruppen” och är mogen för att trappa upp träningen med styrka och kondition. Fortsättningsgrupp för föräldralediga som vill komma i form och få inspiration till sin egen träning och vi tränar ute i en park nära sig. Vi jobbar med fokus på styrka och kondition i olika stationer. Barnen är varmt välkomna att följa med!
För info om starttider och anmälan se under fliken Kommande aktiviteter.

PRIS: 1095 kr för 6 tillfällen

 

Cert. MammaMage TRÄNARE

Enskilda konsultationer 
– Som nybliven mamma är det mycket att tänka på i början. Jag hjälper dig att hitta aktiveringen i bålen och kommer hem till dig så du kan vara i en miljö där du trivs bra. Vi mäter magmuskeldelningen, tittar på aktiveringen i olika positioner och går vidare i den takt med övningar som passar dig och dina förutsättningar.

PRIS: 800kr/h

 

KOSTRÅDGIVNING
Detta paket passar dig som vill börja med att fokusera på kosten för att ni dina mål! Vi kan tillsammans sätt rimliga mål som ex. kan vara att gå ner i vikt, bli mer hälsosam eller lära dig mer om vad din kropp behöver för att få bra energi till att orka med din träning eller vardag.

”KOMMA IGÅNG”  3 tillfällen
En bra paket för en bra start!  Vi kartlägger ditt nuläge, tittar på ditt mål och fokuserar på förändring. Du får tillgång till ett onlineverktyg och jag coachar (telefon/Skype) dig i rätt riktning.

PRIS: 2400 kr

”GODA VANOR” 6 tillfällen
Detta paket får du bra förutstättningar till att få in dina nya vanor naturligt i din vardag. Vi kartlägger ditt nuläge, tittar på ditt mål och fokuserar på förändring. Du får tillgång till ett onlineverktyg och jag coachar (telefon/Skype) dig i rätt riktning.

PRIS: 4200 kr

 

TRÄNINGSPLANERING      

Träningsupplägg
3 pass utformas efter dina träningsmål. Skickas per mail.

PRIS: 600 kr

Träningsplanering – 6 månader
Du får en träningsplanering för kommande 6 mån och 3 st pass som du utgår ifrån. Skickas per mail.

PRIS: 800 kr