ACTIVE LIFE by Bea

Här är sidan som ger dig inspiration och pepp till en aktiv livsstil!

Har du bestämt dig för att förändra din vardag genom att få in nya vanor, börja träna och får en sundare kost eller bara bli mer aktiv i din vardag? Jag ger din inspiration, tips och tankar för att få ihop vardagen. Jag finns här för att hjälpa dig att komma igång med träning och kost för att få en bra balans i livet. Vad är en bra balans i ditt liv? Tillsammans med mig hittar du den balansen genom samtal och träning. Här står dina mål i fokus, stora som små mål!

Jag vänder mig främst till kvinnor som vill börja träna, komma igång efter graviditeten, förändra sin livssituation för att få en bättre balans och aktivare vardag genom kost och träning. Vi jobbar tillsammans längre eller kortare perioder så att det ska passa dina mål för att leva sundare! Se mer info om de paket jag har att erbjuda.

Du har gjort rätt val och här börjar du din resa mot ett aktivare och sundare liv!

 

 

OM MIG

Jag heter Beatrice Söderholm och är utbildad genom The Academy.
Jag har under min uppväxt en lång träningsbakgrund i framför allt simningen. Jag har alltid intresserat mig för hälsa, träning och kost men inte tidigare jobbat inom området. Min bakgrund sedan några år tillbaka är som projektledare inom events och konferenser. Tyvärr tog livet ett tillfälligt stopp 2015 då jag blev sjukskriven för utmattning och depression. För mig kom det smygande och det hade byggts upp under flera år. När detta hände bestämde jag mig för att nu ska jag sätta fokus på mig själv för att må bättre. Jag började träna regelbundet och äta en bättre kost. Det var när jag såg skillnaden i hur jag mådde, både fysiskt och psykiskt som jag bestämde mig för att faktiskt jobba med hälsa och välmående och jag insåg nu att jag vill göra skillnad för individen och för hälsan genom att coacha den enskilda individen till att må bra och få en aktiv vardag.

UTBILDNING

  • Lic. Personlig Tränare
  • Kostrådgivare
  • Hälsocoach

ACTIVE LIFE by Bea är ett företag som erbjuder livsstilsförändringar med kost och träning, PT Small Group i närområdet & kostrådgivning (även online) för dig som vill ändra din livsstil och få en aktivare vardag. Mitt sikte är inställt på att se till att du blir inspirerad och når just dina mål med en aktivare vardag och få  balansen i livet. Följ mig  här på  min blogg som kommer vara inriktad på livet i balans.

Du får ta del av min resa mot ett hälsosammare liv!